h1

Recomandare…

decembrie 16, 2008

Dacă Shauki m-a recomandat, o fi ceva de capul meu 😀 Ba nu al meu, al cărţii.. păi, nu? Acum să vedem şi cât de mult îi place cartea. Şi aşa mă ţine cu sufletul la gură şi îmi tot dă de citit 😀 Cred că vrea să mă ţină ocupată.

16 comentarii

 1. EI DAAAAAAAAAAAAAAAA
  asta DA recomandare
  sunt subiectivă 😆 da-i exact ce simţeam şi eu la fiecare din cărţile tale : că nu o puteam lăsa din mînă pînă o terminam şi că reveneam,cu oarece tristeţe,la „lumea reală” … buimacă 😉
  mi-a plăcut mult ce-a „zis” Shaucki,scurt,la obiect,fix! punct ochit-punct lovit


 2. Bun Shauki, din cauza lui citesc ca berila, o sa ma omoare 😀


 3. Brava! 🙂


 4. soo…am terminat Razboiul Reginelor. E bine daca comentez aici? Ok.
  E frumoasa. Da! Este chiar frumoasa. Si desi mi-am adus LOTR la birou si am citit cateva fragmente ca sa-mi dau seama ce asemanare exista, sincer, nu am vazut nici una. Ca sa nu mai spun de subiectel cartii TOTAL diferit. Daca ar fi totusi o asemanare ar fi cu Eragon. Ma refer la numele de locuri si de personaje, precum si la modul in care Yassuna invata de la regele elpid. Este foarte asemanator cu modul in care Eragon invata de la Oromis. Dar atat. O alta asemanare izbitoare nu exista(cred eu). Dar nu asta e ideea. Ideea e ca mi-a placut. Punct. Ca sa nu mai spun de coperta, pe care o ador. Mi-a placut, mi-a placut, mi-a placut:).


 5. Silvana, chiar ma bucur, cred ca esti singura care a observat ca eu si Tolkien nu suntem frati 😛 Singura asemanare e in privinta raselor, dar cam atat. Ma rog, nu stiu de ce oamenii tot au intentia de-a ma asocia cu Tolkien, pentru ca niciodata nu am incercat sa fiu ca el. Dar fiecare vede ce ii trece prin cap. Oricum, daca ti-a placut, inseamna ca nu am scris-o chiar degeaba. Multumesc!


 6. Pentru ca el este dintre cei mai buni. Si orice carte fantasy noua trebuie este masurata dupa „metrul Tolkien”. Astia l-ar fi criticat si pe el daca ar fi fost contemporani.


 7. Silvana, si acum il critica 😉


 8. Poti sa-mi dai si mie e-mailul tau?…ca sa nu mai scriu pe aici atat de mult…


 9. Silvana: oanastoicamujea@yahoo.com 😀


 10. multumesc:D


 11. Nice! Dar as fi curios pe ce baza a facut Shauki recomandarea… caci dupa cum afirma chiar el, nu a citit cartea, nici macar jumatate (asa cum fac „frustratii”).


 12. Aspoiu, ar fi corect sa-l intrebi chiar pe el, pentru ca eu nu as sti sa-ti raspund.


 13. Pai a raspuns… Cica lui ai place chiar daca nu a citit-o…


 14. Atunci asta este, eu ce pot sa fac? Tie nu iti place chiar daca ai incercat sa o citesti, lui ii place chiar daca nu a incercat s-o citeasca. Si eu ar trebui sa stiu sa dau raspunsuri? Nu am cum, nici in cazul tau, nici in al lui. Lasa, ca mai sunt si altii care au citit-o si le-a placut. Sunt sigura ca o sa-i placa si lui. Asa ca, pana o citeste, ne mai roadem unghiile 😀


 15. Ieream si io curios… Da’ nu-i bai.


 16. Tot nu sunt eu in masura de-a raspunde acestei curiozitati…Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: